פאדג'חמאת חג המולד
פאדג'חמאת חג המולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך תמצית vanillan, דובדבנים מסוכרים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאדג'חג המולד שלי, פאדג'חג מולד לבן, ו פאדג'פופס לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, חלב, חמאה ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד הסוכר הוא מומס. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מדחום ממתקים קורא 23
הסר מהחום מיד; להגדיר מחבת במים קרים. אין לערבב או להכות עד מקורר לפושר.
להוסיף וניל; לנצח עד ממתקים הופך עבה שמנת ומאבד את הברק שלה. כאשר ממתקים מתחילים להגדיר, להוסיף דובדבנים ואגוזים; לקפל במהירות.
יוצקים למחבת 8" x 8 " חמאה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד המשרד.
חותכים לריבועים.הוראות אריזה: תיבת צבוע: להחיל פריימר, ולאחר מכן צבע כחול בהיר על החלק החיצוני של תיבת מאשה קטנה עגולה ומכסה; לאפשר להתייבש. החל מדבקות הדבקה עצמית בצורת פתית שלג על הקופסה. עבור הידית, מחסנית ודבק כמה כפתורים לבנים למכסה.