פאדג'י שוקולד ותפוזים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גטו חמוציות-כתום עם מילוי שמנת-גבינה, גטו דה שוקולד, ו שוקולד אגוזי לוז Gateau דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
אתה צריך לעשות 3 ספוגי שוקולד מלבניים, זוג ספוגי שוקולד עגולים, ו 3 ספוגים כתומים מלבניים להרכיב את העוגה הזאת, כך לקבל הכל מאורגן ראשון. תסתכל על המדריך שלנו ואת הטיפים הנוספים, בתיבת הטיפים להלן.
עבור כל ספוג מלבני, youll צריך קו הבסיס של פח 21 x 31cm (ראה מדריך בקצות למטה וקופסת מדריכים קשורה, נכון) בצורה מסודרת עם אפייה קלף ולשמן את הצדדים עם קצת שמן ללא טעם.
שים את החמאה בסיר קטן וחום בעדינות עד נמס.
לטאטא יחד את החלמונים, חלב ותמצית וניל בקערה קטנה. מערבבים את הקמח והקקאו לתוך חמאה מומסת כדי להפוך את הדבק.
להעביר את תערובת חמאה קמח זה לקערת ערבוב גדולה לטאטא בתערובת הביצה קצת בכל פעם זה לוקח שומן מרפק כדי לקבל את זה חלק, אבל להמשיך ללכת!
שים את החלבונים בקערה והכה עם מקצף חשמלי עד נוקשה.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד שהתערובת מבריקה ועבה.
לטאטא שליש תערובת מרנג לתוך תערובת השוקולד כדי לשחרר, ולאחר מכן להשתמש בכפית מתכת גדולה לקפל בעדינות את המרנג הנותרים לתוך הבלילה עד רק משולב.
מורחים את הבלילה באופן שווה בפח.
להפוך את העוגה מתוך הפח על אפיית קלף קל מאוד מאובק עם סוכר הדובדבן. מקלפים את הקלף בטנת העוגה ומכסים במגבת תה נקייה.
חזור על שלבים 2 עד 5 פעמיים נוספות. כאשר ספוג מלבני שלישי הוא אפוי, להתברר כמו קודם אבל מאוד רופף לגלגל את הספוג כמו גליל שוויצרי, החל מאחד הצדדים הקצרים ביותר, מגלגל את מגבת התה בפנים.
הפוך אחרון, אצווה רביעית של המתכון ספוג שוקולד, אבל הפעם לחלק אותו בין 2 x 20cm עגול, פחיות כריך רדודות.
אופים במשך 10 דקות, ואז להתברר כפי שהורה בשלב
עכשיו תכין את הספוגים הכתומים. בצע את השלבים 3 עד 6 שוב, אבל במקום חלב, למדוד 75ml של מיץ התפוז youve זינק. אם אין לך מספיק, לעשות את ההבדל עם חלב.
מה שהופך את הציפוי והדובדבן: עבור ציפוי כתום, להכות יחד את החמאה, הדובדבן סוכר, גרידת תפוזים ומיץ. לנצח עד רק בשילוב חומציות של כתום עשוי להתחיל לפצל את התערובת אם overbeaten. אם זה נראה קצת מפוצל, אל תדאגי, פשוט תפסיקי לערבב, זה עדיין יהיה טעים. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים, אבל יהיה צורך להביא בחזרה טמפ חדר לשימוש.
כאשר אתה עומד להתחיל להרכיב, לשים את כל מרכיבי הדובדבן שוקולד בקערה חסינת חום על מחבת של מים בקושי מבעבע. להמיס בעדינות יחד, ערבוב מדי פעם, עד חלקה ומבריקה.
חותכים כל ספוג מלבני לתוך 2 רצועות ארוכות 7cm רחב זמירה את הקצוות הארוכים ייתן לך גימור מסודר יותר (ראה שלב א ' במדריך). זה חשוב להיות ממש מדויק, אז להשתמש בסרגל. לקצץ את הקצוות הקצרים כדי neaten. כאשר אתה מכין את הספוגים מגולגלים, רק בעדינות unroll הראשון אל תדאג אם הם סדק קצת.
מורחים שכבה דקה של ציפוי כתום על כל רצועה, ישר לקצוות. בעדינות לקלף את הרצועות מן הנייר שלהם הם יהיו תקועים קצת. התחל עם 1 שוקולד ו 1 רצועת כתום כי היה מגולגל עד מגניב, ולהניח אחד על גבי השני אבל לא בשורה את הקצוות. לשבת הספוג השני על סנטימטר למטה מאחד הקצוות של הספוג התחתון (זה לא משנה מה הוא שוקולד ומה כתום). להתחיל להתגלגל מקצה זה הספוג התחתון צריך להתגלגל מעל בצורה מסודרת על גבי השני, כך באמצע הגליל הוא נחמד וחזק (ראה שלב א ' במדריך).
שמור הוספת ספוגים נוספים מתגלגל לעשות גליל שוויצרי ענק אבל כמו שאתה מגלגל, הקצוות של כל שכבה בצבע שונה רגיל לסיים יחד (וההבדל הזה עולה ככל רול גדל). אז אתה צריך להוסיף שוקולד וספוגים כתומים בנפרד מעתה והלאה, ולא דחוקה יחד הראשון, ולאחר מכן הוספת העוגה התגלגל. כאשר כל רצועה מסתיימת, אתה מקל על ספוג תואם כך רצועת שוקולד תמיד ממשיך עם שוקולד אחר, ואותו הדבר עם כתום (ראה צעדים C & D במדריך). זהו קצת fiddly, כפי שאתה תמצא שאתה צריך חלקית מקל על רצועה צבעונית 1, ואז להתכרבל ברצועה בצבע האחר partway דרך. (זה נשמע יותר מסובך ממה שזה. כאשר אתה מתחיל לעשות את זה, כל זה יהיה הגיוני.) אם יש לך זוג נוסף של ידיים בבית, זה הזמן להשתמש בהם.
זה תלוי בך אם אתה מוצא את זה יותר קל לעבוד כמו רול (ראה שלב E במדריך), או להפוך את הגליל על אחד הקצוות השטוחים שלה לעבוד עם (ראה צעד f במדריך). התחלתי להתגלגל, ובדיוק כשזה הגיע לקצוות ונעשה די כבד ומגושם, הפכתי אותו כדי להמשיך. יש ספוגים עגולים למסור כפי שאתה ליד הסוף, כדי לבדוק אם הגעת גליל של קוטר 20cm פלוס. ברגע שאתה עושה, לעצור ייתכן 1 רצועה של 1 צבע שנשאר.
לשבת את העוגה התגלגל על אחד הקצוות השטוחים שלה אם לא כבר.
מורחים שכבה טובה של ציפוי כתום על החלק העליון, ולאחר מכן לחץ על 1 של ספוגי שוקולד עגולים (ראה שלב G במדריך) קו אותו עד אמצע הגליל, ולא אחד הקצוות של הגליל. זה אומר שאתה צריך לקחת סכין חדה לקצץ את רול מסביב, עד שהוא סומק לחלוטין עם העליון ספוג עגול. תהפוך את העוגה על צלחת ההגשה שלך.
מורחים קצת יותר ציפוי כתום מעל העליון החדש, ולהוסיף את הספוג בסיבוב השני.
בהדרגה כף על, ולהתפשט, הדובדבן שוקולד עם סכין צבעים גדול. אם עדיין צריך להיות נוזלי מספיק כדי לרוץ בעדינות במורד הצדדים, נותן לך לסיים מבריק (ראה שלב H במדריך).