קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

פאדג'י שוקולד ותפוזים

פאדג'י שוקולד ותפוזים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גטו חמוציות-כתום עם מילוי שמנת-גבינה, גטו דה שוקולד, ו שוקולד אגוזי לוז Gateau דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אתה צריך לעשות 3 ספוגי שוקולד מלבניים, זוג ספוגי שוקולד עגולים, ו 3 ספוגים כתומים מלבניים להרכיב את העוגה הזאת, כך לקבל הכל מאורגן ראשון. תסתכל על המדריך שלנו ואת הטיפים הנוספים, בתיבת הטיפים להלן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
עבור כל ספוג מלבני, youll צריך קו הבסיס של פח 21 x 31cm (ראה מדריך בקצות למטה וקופסת מדריכים קשורה, נכון) בצורה מסודרת עם אפייה קלף ולשמן את הצדדים עם קצת שמן ללא טעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
תתחיל עם ספוגי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
5
שים את החמאה בסיר קטן וחום בעדינות עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
לטאטא יחד את החלמונים, חלב ותמצית וניל בקערה קטנה. מערבבים את הקמח והקקאו לתוך חמאה מומסת כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
להעביר את תערובת חמאה קמח זה לקערת ערבוב גדולה לטאטא בתערובת הביצה קצת בכל פעם זה לוקח שומן מרפק כדי לקבל את זה חלק, אבל להמשיך ללכת!
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
שים את החלבונים בקערה והכה עם מקצף חשמלי עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד שהתערובת מבריקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
לטאטא שליש תערובת מרנג לתוך תערובת השוקולד כדי לשחרר, ולאחר מכן להשתמש בכפית מתכת גדולה לקפל בעדינות את המרנג הנותרים לתוך הבלילה עד רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מורחים את הבלילה באופן שווה בפח.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
אופים עבור 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
להפוך את העוגה מתוך הפח על אפיית קלף קל מאוד מאובק עם סוכר הדובדבן. מקלפים את הקלף בטנת העוגה ומכסים במגבת תה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
14
חזור על שלבים 2 עד 5 פעמיים נוספות. כאשר ספוג מלבני שלישי הוא אפוי, להתברר כמו קודם אבל מאוד רופף לגלגל את הספוג כמו גליל שוויצרי, החל מאחד הצדדים הקצרים ביותר, מגלגל את מגבת התה בפנים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
15
הפוך אחרון, אצווה רביעית של המתכון ספוג שוקולד, אבל הפעם לחלק אותו בין 2 x 20cm עגול, פחיות כריך רדודות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
16
אופים במשך 10 דקות, ואז להתברר כפי שהורה בשלב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
עכשיו תכין את הספוגים הכתומים. בצע את השלבים 3 עד 6 שוב, אבל במקום חלב, למדוד 75ml של מיץ התפוז youve זינק. אם אין לך מספיק, לעשות את ההבדל עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
18
להקציף את ההתלהבות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
19
לקרר את כל הספוגים.
20
מה שהופך את הציפוי והדובדבן: עבור ציפוי כתום, להכות יחד את החמאה, הדובדבן סוכר, גרידת תפוזים ומיץ. לנצח עד רק בשילוב חומציות של כתום עשוי להתחיל לפצל את התערובת אם overbeaten. אם זה נראה קצת מפוצל, אל תדאגי, פשוט תפסיקי לערבב, זה עדיין יהיה טעים. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים, אבל יהיה צורך להביא בחזרה טמפ חדר לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
21
כאשר אתה עומד להתחיל להרכיב, לשים את כל מרכיבי הדובדבן שוקולד בקערה חסינת חום על מחבת של מים בקושי מבעבע. להמיס בעדינות יחד, ערבוב מדי פעם, עד חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
חותכים כל ספוג מלבני לתוך 2 רצועות ארוכות 7cm רחב זמירה את הקצוות הארוכים ייתן לך גימור מסודר יותר (ראה שלב א ' במדריך). זה חשוב להיות ממש מדויק, אז להשתמש בסרגל. לקצץ את הקצוות הקצרים כדי neaten. כאשר אתה מכין את הספוגים מגולגלים, רק בעדינות unroll הראשון אל תדאג אם הם סדק קצת.
2
מורחים שכבה דקה של ציפוי כתום על כל רצועה, ישר לקצוות. בעדינות לקלף את הרצועות מן הנייר שלהם הם יהיו תקועים קצת. התחל עם 1 שוקולד ו 1 רצועת כתום כי היה מגולגל עד מגניב, ולהניח אחד על גבי השני אבל לא בשורה את הקצוות. לשבת הספוג השני על סנטימטר למטה מאחד הקצוות של הספוג התחתון (זה לא משנה מה הוא שוקולד ומה כתום). להתחיל להתגלגל מקצה זה הספוג התחתון צריך להתגלגל מעל בצורה מסודרת על גבי השני, כך באמצע הגליל הוא נחמד וחזק (ראה שלב א ' במדריך).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
שמור הוספת ספוגים נוספים מתגלגל לעשות גליל שוויצרי ענק אבל כמו שאתה מגלגל, הקצוות של כל שכבה בצבע שונה רגיל לסיים יחד (וההבדל הזה עולה ככל רול גדל). אז אתה צריך להוסיף שוקולד וספוגים כתומים בנפרד מעתה והלאה, ולא דחוקה יחד הראשון, ולאחר מכן הוספת העוגה התגלגל. כאשר כל רצועה מסתיימת, אתה מקל על ספוג תואם כך רצועת שוקולד תמיד ממשיך עם שוקולד אחר, ואותו הדבר עם כתום (ראה צעדים C & D במדריך). זהו קצת fiddly, כפי שאתה תמצא שאתה צריך חלקית מקל על רצועה צבעונית 1, ואז להתכרבל ברצועה בצבע האחר partway דרך. (זה נשמע יותר מסובך ממה שזה. כאשר אתה מתחיל לעשות את זה, כל זה יהיה הגיוני.) אם יש לך זוג נוסף של ידיים בבית, זה הזמן להשתמש בהם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
זה תלוי בך אם אתה מוצא את זה יותר קל לעבוד כמו רול (ראה שלב E במדריך), או להפוך את הגליל על אחד הקצוות השטוחים שלה לעבוד עם (ראה צעד f במדריך). התחלתי להתגלגל, ובדיוק כשזה הגיע לקצוות ונעשה די כבד ומגושם, הפכתי אותו כדי להמשיך. יש ספוגים עגולים למסור כפי שאתה ליד הסוף, כדי לבדוק אם הגעת גליל של קוטר 20cm פלוס. ברגע שאתה עושה, לעצור ייתכן 1 רצועה של 1 צבע שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
לשבת את העוגה התגלגל על אחד הקצוות השטוחים שלה אם לא כבר.
6
מורחים שכבה טובה של ציפוי כתום על החלק העליון, ולאחר מכן לחץ על 1 של ספוגי שוקולד עגולים (ראה שלב G במדריך) קו אותו עד אמצע הגליל, ולא אחד הקצוות של הגליל. זה אומר שאתה צריך לקחת סכין חדה לקצץ את רול מסביב, עד שהוא סומק לחלוטין עם העליון ספוג עגול. תהפוך את העוגה על צלחת ההגשה שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מורחים קצת יותר ציפוי כתום מעל העליון החדש, ולהוסיף את הספוג בסיבוב השני.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
בהדרגה כף על, ולהתפשט, הדובדבן שוקולד עם סכין צבעים גדול. אם עדיין צריך להיות נוזלי מספיק כדי לרוץ בעדינות במורד הצדדים, נותן לך לסיים מבריק (ראה שלב H במדריך).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

מרכיבים

1עבור כל אחד.שמן ללא טעם, כגון חמניות, עבור משומןשמן ללא טעם, כגון חמניות, עבור משומן40חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון3largesביצים, מופרדים חלמונים וחלבוניםביצים, מופרדים חלמונים וחלבונים751 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נייר אורזנייר אורז75חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר1גרידה ומיץ תפוזיםגרידה ומיץ תפוזים11 כף אורגנו מיובשחלב (במידת הצורך)חלב (במידת הצורך)80חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל350חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר600חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ציפוי סוכר, מנופהציפוי סוכר, מנופה2גרידה ותפוזי מיץ, בטמפרטורת החדרגרידה ותפוזי מיץ, בטמפרטורת החדר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ציפוי סוכרציפוי סוכר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קקאוקקאו100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house