פאדג'י שיבולת שועל
חטיפי שיבולת שועל פאדג'י עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-28 מנות. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חלב מתאדה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו-27 דקות. נסו צלחת עמוקה Fudgy שיבולת שועל, חטיפי עוגיות שוקולד צ'יפס Fudgy שיבולת שועל, ו ברים מרשמלו Fudgy (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשקול או כף קל 5 אונקיות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים (באמצעות סודה לשתיה) בקערה בינונית.
מוסיפים 1/4 כוס שמן קנולה ו 2 כפות חמאה; לזרוק עם מזלג עד מתפורר.
הסר 3/4 כוס תערובת שיבולת שועל; להפריש. לחץ על תערובת שיבולת שועל שנותרה לתחתית של זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 13 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במקצת.
כדי להכין מילוי, לשקול או כף קל 4 אונקיות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה.
מערבבים גרגרי חלב ואספרסו בקערה, ערבוב עם מקצף עד אספרסו מתמוסס.
מוסיפים 3 כפות שמן קנולה, 3 כפות חמאה, וניל וביצים לתערובת חלב, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, ערבוב לשלב. מקפלים בשוקולד.
מורחים הבלילה מעל קרום מוכן במחבת.
מפזרים עם תערובת שמורות 3/4 כוס שיבולת שועל.
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במחבת על מדף.