קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות1
מגזין

פאדג'מייפל-אגוז

פאדג'מייפל-אגוז
פאדג'מייפל-אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 727 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, חמאה, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 18%. נסו פאדג'אגוז מייפל, פאדג'מייפל-אגוז, ו פאדג'מייפל-אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת כבדה בעלת 5 עד 6 ליטר מעל חום נמוך, מערבבים סוכר חום, סוכר מגורען, שמנת, סירופ מייפל וסירופ תירס, מגרדים ללא הרף את תחתית המחבת עם מרית חסינת חום, עד שהסוכר נמס לחלוטין, כ -15 דקות. להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מבשלים, מדי פעם ערבוב תערובת צחצוח למטה הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטוב, וצופה כדי לוודא תערובת לא בועה מעל (להפחית את החום אם הוא מאיים), עד התערובת מגיעה 240 על מדחום ממתקים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה של מערבל עומד או קערה גדולה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חמאה ווניל אבל לא מערבבים; להכניס מדחום ממתקים ולתת תערובת לעמוד ללא הפרעה עד מקורר 110, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל; לסכל חמאה קלות. עם מצורף ההנעה של מערבל עומד או כף עץ חסון, להכות תערובת אדר במרץ (על מהירות גבוהה אם באמצעות מיקסר; להפחית את המהירות אם המנוע מתחיל לעבוד) עד התערובת מתעבה והופך מצבע קרמל מבריק בז חיוור, על 10 דקות עם מיקסר, על 15 דקות ביד. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לגרד למחבת וצינה עד המשרד למגע, לפחות 2 שעות, או עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הרם רדיד כדי להסיר פאדג 'מהמחבת; לחתוך פאדג 'לריבועים 1 אינץ'. חנות לחתוך פאדג ' אטום במקרר עד 1 שבוע. כדי לשמור על זמן רב יותר (עד 1 חודש), לעטוף לא מלוטש פאדג ' אטום וצינה; לחתוך לריבועים כמו שאתה רוצה להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
לפני שתתחיל, קרא את המתכון עד הסוף והרכיב את כל הכלים והמרכיבים שתצטרך. מתכוני ממתקים רבים דורשים שתפעל במהירות ברגע שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה הרצויה. השתמש בטיפול בעת עבודה עם סירופ סוכר חם, כפי שהוא יכול לגרום לכוויות חמורות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
2
בחר את הסירים הנכונים. מחבתות נירוסטה בעלות תחתית כבדה הן הטובות ביותר לבישול תערובות סוכר. מחבתות דקות וקלות משקל נוטות להוביל חום ... ומבשלות סירופ סוכר ... בצורה לא אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
השתמש מדחום ממתקים כאשר קרא. הם מודדים טמפרטורות של עד 40
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
תוכלו למצוא אותם באזור המטבח-גאדג ' ט של סופרמרקטים רבים, במחיר בין $10 ו $
5
להטביע את החלק התחתון של המדחום לחלוטין סירופ סוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. שימוש במחבת צרה עם צדדים גבוהים הופך את התערובת עמוקה יותר, אבל, אם יש צורך, אתה יכול בעדינות להטות מחבת רדודה כדי להטביע את המדחום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ממיסים את השוקולד בעדינות לתוצאות הטובות ביותר. אם שוקולד מקבל חם מדי, זה לא יכול להגדיר כראוי יפתח "בלום" (פסים לבנים) על פני השטח כאשר מאוחסן. ערבוב שוקולד קצוץ במחבת או קערה על חם, לא רותח, המים שומרים על טמפרטורה אפילו, נמוכה, וכתוצאה מכך מבריק, להגדיר שוקולד היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
ממיסים את הסוכר לחלוטין מעל חום נמוך (צעד
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
לפני הבאת התערובת לרתיחה. שימוש בסוכר איכותי-על, שנמכר גם כ "סוכר האופה", הופך את זה לקל יותר. כדי לבדוק אם הסוכר מומס, לגרד את תחתית המחבת עם מרית חסינת חום, למשוך את המרית למעלה, לתת את הסירופ על זה מגניב במשך כמה שניות, ואז לשפשף טיפה בין האצבעות. אם אתה יכול להרגיש גרגרי סוכר, זה לא מומס עדיין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
למנוע גבישי סוכר להיווצר על הצדדים של המחבת בשלב 2 על ידי צחצוח את הצדדים עם מברשת מאפה רטוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן לתערובת להתקרר לפושר (בדיוק 11
5
לפני להכות אותו (שלב 3); אחרת, פאדג ' עשוי להקשיח ולהיות מגורען.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
6
לשפוך אותו לתוך קערה גדולה, רדודה עוזר לו להתקרר מהר יותר, אבל לא לערבב את זה מוקדם מדי.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לנצח את פאדג ' גם פעם אחת זה התקרר ל 11
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
8
פאדג 'שוקולד מתעבה יותר מפאדג' מייפל בשלב זה, אבל גם משעמם מעט ולקחת על צבע בהיר יותר לאחר המכות; זה כאשר הם מוכנים לשפוך לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף