פאדג'מנטה
פאדג'מנטה נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך nestle® toll house® פירורי שוקולד חצי מתוקים, nestle® carnation® התאדה חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו עוגת פאדג'מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם נייר.
מערבבים סוכר, חלב התאדה, חמאה ומלח בסיר בינוני, כבד חובה. מביאים לרתיחה מלאה מתגלגלת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח, ערבוב כל הזמן, במשך 4 עד 5 דקות.
מערבבים מרשמלו, פירורים, תמצית וניל ותמצית מנטה. מערבבים במרץ במשך 1 דקה או עד מרשמלו נמסים.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה; מגניב במשך 1 דקה. למעלה עם ממתקים, לחיצה מעט. מקררים במשך 2 שעות או עד המשרד. הרם מהמחבת; הסר רדיד.