פאדג'שלוליות
פאדג'שלוליות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו פאדג'שלוליות, פאדג'שלוליות, ו שלוליות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
קרם חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים לבנים וחומים.
מערבבים ביצה 1/2 כפית וניל. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת מוקרם. לעצב את הבצק לתוך 48 כדורים, 1 אינץ ' כל אחד.
מניחים כל כדור בתא אחד של פח מאפין מיני.
למילוי, לשים שבבי שוקולד בדוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים בחלב ווניל, מערבבים היטב.
אופים במשך 14 עד 16 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור ומיד לעשות בארות במרכז כל באמצעות baller מלון. מגניב במחבת במשך 5 דקות. ואז להסיר בזהירות מתלים חוט. באמצעות כוס מדידה למלא כל פגז עם תערובת שוקולד. למעלה עם חצי פקאן.