פאהיטה בקר בגריל חבילות
חבילות פהיטה בקר בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 480 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סלסה, קרם, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בשר בקר בגריל עם חבילות תפוחי אדמה נוודים, חבילות סטייק פהיטה לסכל, ו סלט פהיטה בקר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
גזור 4 (20x18 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, פלפלים, בצל, תערובת תיבול ומים.
מניחים 1/4 של תערובת בשר על מרכז כל גיליון נייר. להעלות 2 צדדים של לסכל על תערובת בשר כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מניחים מנות על גריל על אש נמוכה. מכסה גריל; לבשל 13 עד 18 דקות, סיבוב מנות 1/2 לפנות לאחר כ 6 דקות, עד בשר מבושל כדי doneness הרצוי ופלפלים הם מכרזים.
כדי לשרת, לחתוך x גדול על גבי כל חבילה; בזהירות לקפל בחזרה לסכל כדי לאפשר קיטור לברוח.
מגישים תערובת בשר עם טורטיות, סלסה ושמנת חמוצה.