פאופיטים של טורקיה עם מילוי תפוחים-מייפל
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פאופיטים של טורקיה עם מלית מייפל תפוחים יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 65 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצל, נקניקיית עוף מייפל תפוחים, ציר הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגול הודו מזוגג מייפל עם מילוי אורז בר, המבורגרים של הודו מייפל אפל עם רוטב מייפל-דיז'ון, ו הודו מזוגג מייפל-בייקון עם אורז בר ומילוי לחם תירס &.
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים נקניק בשמן חם, שוברים אותו בכף עץ, עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 10 דקות.
מעבירים נקניק מבושל לקערה גדולה ומחזירים את המחבת לחום.
מבשלים ומערבבים בצל ושום במחבת חמה עד לריכוך וריחני, 3 עד 4 דקות; מעבירים לקערה עם נקניק.
מערבבים קוביות לחם במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מוסיפים פירורי לחם, פטרוזיליה ומרווה לתערובת הנקניקיות; מערבבים עד שהמלית משולבת לחלוטין.
מתבלים חזה הודו במלח ופלפל.
מניחים 1/2 את תערובת המילוי על כל שד.
מגלגלים חזה הודו סביב מלית, תוחבים את הצדדים פנימה תוך כדי גלגול. קשרו חוט סביב כל חזה הודו מגולגל כדי לאבטח את הגליל. מתבלים כל גליל במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים את שארית 1 כף שמן הזית במחבת גדולה חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה.
מניחים לחמניות הודו בשמן חם ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
יוצקים ציר הודו למחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מבשלים בתנור שחומם מראש עד שגלילי ההודו כבר לא ורודים במרכז והמיצים מתבהרים, 10 עד 12 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
מוציאים לחמניות מהתנור למנוחה של 5 דקות.
חותכים לפרוסות בגודל 1 אינץ'.