קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אגסים טרי

פאי אגסים טרי
פאי אגסים טרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתאים ל-8 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 122 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. 629 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גרידת לימון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת אגס בורבון, פאי אוכמניות טרי, ו פאי אגסים טרי.

הוראות

1
מערבבים סוכר, קמח, מלח, קינמון וקליפת לימון בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מסדרים אגסים בשכבות בתבנית מרופדת במאפה בגודל 9 אינץ', ומפזרים תערובת סוכר על כל שכבה. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אגסאגס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
4
מרדדים את הבצק שנותר; חותכים חריצים לבריחה של אדים. שפת לחות של קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
5
מניחים קרום עליון מעל המילוי. מקפלים קצה מתחת לקרום התחתון, לחיצה על החותם. חליל קצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) ואופים 35 עד 40 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור