פאי אוכמניות ולימון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 548 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, תמצית ונילן, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פשטידות אוכמניות וופי, פשטידות פנקייק אוכמניות עם ציפוי גבינת ריקוטה, ו פשטידות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית. הכה את החמאה, הסוכר והוניל על מהירות בינונית גבוהה במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך, על 5 דקות. לנצח את הביצה עד בשילוב, גירוד למטה הקערה. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת הקמח והחלב בקבוצות 3 מתחלפות. מקפלים את האוכמניות עם מרית גומי.
קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף; מעיל עם ספריי בישול. סדר ערימות של הבלילה, על 2 כפות כל אחד, 2 סנטימטרים זה מזה; להחליק את צמרות עם אצבע לחה. צ ' יל עד המשרד, 30 דקות.
אופים את העוגיות עד זהב קל, סיבוב המחבתות באמצע, 10 עד 12 דקות.
בואו מגניב על המחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.
הפוך את המילוי: הכה את גבינת שמנת, חמאה, גרידת לימון ומיץ, וניל ומלח עם מיקסר על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בסוכר ' קונדיטוריה על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מורחים 2 כפות של מילוי על הצד השטוח של 6 עוגיות כריך עם שאר העוגיות.
מגישים מיד או מקררים, מכוסה, לילה.