פאי אוכמניות טרי
פאי אוכמניות טרי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, קורנפלור, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, עוגת פירורים אוכמניות, ו מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך 1 קרום עוגה לפי ההוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרדדים את קרום העוגה השני ולהשתמש חותך עוגיות לחתוך צורות דקורטיביות לחלק העליון של העוגה.
בסיר 2 ליטר, לשלב סוכר קורנפלור.
מערבבים היטב. מערבבים בהדרגה במים. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד ברור, על 10 דקות.
הוסף 1 1/2 כוסות של אוכמניות. להפחית את החום נמוך; כיסוי. לבשל עד פירות יער לחזור לרתיחה, על 10 דקות.
מוסיפים קינמון, מיץ לימון וקליפת לימון. מערבבים.
הוסף אוכמניות שנותרו. מערבבים.
יוצקים לתוך קליפת עוגה מקוררת, אפויה.
הוסף צורות קרום עוגה דקורטיביות לראש העוגה.
בואו עוגה לעמוד עד סט, כ -3 שעות.