פאי אוכמניות טרי אני
פאי אוכמניות טרי אני דורש בסביבה 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 126 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 60 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. נסו פאי אוכמניות טרי, עוגת קראמבל אוכמניות, ו סנדלר אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מכינים מאפה לשני פשטידות קרום. בחר ושטוף אוכמניות.
שלב סוכר, קמח, טפיוקה, תבלינים ומלח; מערבבים לאוכמניות.
מוסיפים מיץ לימון וקליפה, ומניחים לעמוד 10 עד 15 דקות.
מערבבים היטב, ולהפוך מאפה מרופד 9 אינץ ' צלחת עוגה. נקודה עם חתיכות קטנות של חמאה או מרגרינה. מכסים בקרום העליון.
מניחים עוגה על המדף הנמוך ביותר בתנור שחומם מראש.
אופים 10 דקות ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).