פאי אוכמניות מתובל
פאי אוכמניות מתובל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 456 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מלח, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו עוגת פירורים אוכמניות, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס אוכמניות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 1/2 כוסות קמח, 1 כף. סוכר, ו 1 1/2 כפית. מלח בקערה גדולה. זרוק ב 7 כף. חמאה וקיצור. שימוש בידיים, מזלג, בלנדר מאפה, או שני סכינים, חמאה עבודה וקיצור לתערובת הקמח עד שהוא דומה קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה.
באמצעות מזלג, מערבבים במהירות 1/2 כוס מים קרים מאוד. הפוך נתחי בצק ופירורים על משטח נקי. ללוש רק עד הבצק מתחיל להחזיק יחד, 5 עד 10 פעמים. מחלקים בצק לשניים ומטפחים כל מחצית לתוך 6-in. דיסק. לעטוף בניילון נצמד ולהירגע 15 דקות או עד לילה.
שים מדף תנור על השלב הנמוך ביותר. מחממים תנור ל-37
לפתוח דיסק אחד של בצק ולשים על משטח מקומח.
להתגלגל לתוך 12-in. circle (בערך 1/8-in. עבה), מפנה 90 אחרי כל מעבר של מערוך כדי למנוע ממנו דבק.
העברה ל9-in. תבנית עוגה, לתת את הבצק ליפול למקומו (אם אתה דוחף או למתוח אותו למקום, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). לקצץ קצוות הבצק ל 1/4 ב. מעבר לקצה הפשטידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים 15 דקות. בינתיים, לרדד את הדיסק השני לתוך 11-in. מעגל.
חותכים לעשר 1-in.- רצועות רחבות.
מעבירים לסדין אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים 15 דקות.
בעוד הקרום צונן, מערבבים את שאר הקמח, 1/4 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, טפיוקה, מלח שנותר, קינמון, פלפל, אגוז מוסקט, וציפורן בקערה.
מוסיפים אוכמניות ומיץ לימון; לזרוק. לטעום ולהוסיף סוכר מגורען יותר (עד 1/4 כוס), אם אתה רוצה.
יוצקים תערובת ברי לתוך קרום נקודה עם שאר החמאה.
כדי לארוג קרום הסריג, להניח 5 רצועות של בצק עוגה אנכית על פני עוגה,המרווח שווה. קח את החלק העליון של כל רצועה אחרת ולקפל אותו בחזרה באמצע הדרך.
מניחים רצועה אופקית על פני מרכז העוגה, ליד קפלי רצועות אנכיות. פתח רצועות אנכיות בחזרה על רצועה אופקית. מקפלים בחזרה רצועות אנכיות שנותרו שטוחות בפעם האחרונה, וחזור עם רצועה אופקית שנייה, הצבת אותו מעל הרצועה הראשונה (הרחק ממך). חזור עם פס אופקי שלישי מעל השני. חזור על תהליך זה על חצי התחתון של העוגה, באמצעות הנותרים 2 רצועות בצק.
מקפלים את הקרום התחתון קצה מעל קרום העליון ואת הקצוות crimp יחד.
אופים עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא מבעבע במרכז, 60 עד 75 דקות. כיסוי קצה עם רצועות של נייר אם השחמה מהר מדי.
בואו להתקרר עד לתחתית מחבת העוגה היא טמפרטורת החדר.