פאי אוכמניות עם קרם שנטילי
פאי אוכמניות עם קרם Chantilly הוא צמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 871 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, קמח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פאי אוכמניות עם קרם שנטילי, קרם Chantilly כתום, ו עוגת זנגביל עם קרם שנטילי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ארבעה עד חמישה 3 אינץ', קליפות טארט nonstick או מנות עוגה מיני
עבור לימון גבישי: להכין את הקישוט הראשון כך יש זמן להתגבש בזמן שאתה עושה את העוגה. באמצעות zester מתולתל, לגרוב את הלימון לרצועות מתולתלות. על צלחת, לזרוק את ההתלהבות בסוכר ולהתפזר באופן שווה. להפריש ולאפשר להתגבש. עבור הקרום המתוק: באמצעות מערבל לעמוד חשמלי, לערבב את החמאה, קמח וסוכר על מהירות נמוכה עד שהוא משולב ועושה חלוקי נחל. לאחר מכן מוסיפים את הביצה והמלח, וממשיכים לערבב רק עד שהוא משולב. באמצעות הידיים, ליצור את הבצק לתוך דיסק קטן. לעטוף בניילון נצמד ולאפשר לנוח במקרר במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 365 מעלות F. אבק סיכה מתגלגלת משטח עם קמח.
מגלגלים את הבצק דק עד 1/4 עד 1/8 אינץ'. המשך אבק עם קמח כמו הבצק הופך דביק.
חותכים עיגולים מעט גדול יותר מאשר הגודל של קליפות טארט שלך. אם אתה לא יכול למצוא קליפות טארט 3 אינץ', פשוט להשתמש בגודל הקטן הבא שאתה יכול למצוא ולהתאים את הבצק לגזור בהתאם.
להניח את הקרום המתוק בצדפים ולקצץ כל עודף לאורך הקצוות. ואז בשורה אותו עם נייר קלף ולשקול אותו עם משקולות עוגה, פולי קפה או שעועית יבשה.
מניחים את הפגזים על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
הסר ולתת מגניב. עבור קומפוט אוכמניות: בסיר על אש נמוכה, להוסיף כשליש של אוכמניות, סוכר ומיץ של לימון 1. שמור את האוכמניות הנותרות. באמצעות החלק האחורי של סכין, לגרד את זרעי וניל ולהוסיף את הזרעים ואת תרמיל לסיר. מערבבים וממשיכים לבשל עד האוכמניות להישבר ואת הקומפוט יש עקביות syrupy, 5 עד 10 דקות. יצירת אמבט קרח על ידי הצבת קערת ערבוב לתוך קערה גדולה מלאה קרח.
יוצקים את הקומפוט לתוך מסננת על קערת הערבוב. השתמש מרית גומי כדי לעזור לעבוד compote דרך מסננת.
מוסיפים את השמנת הכבדה, הסוכר של הקונדיטוריה, הוניל והטעם מ-1 לימון למיקסר חשמלי.
מערבבים עד שפסגות מתחילות להיווצר.
מוסיפים את מילוי האוכמניות לתרמילים המקוררים ומעלים עם קרם שנטילי.
מקשטים עם לימון גבישי על גבי.