קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אוכמניות עם קרם שנטילי

פאי אוכמניות עם קרם שנטילי
פאי אוכמניות עם קרם Chantilly הוא צמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 871 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, קמח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פאי אוכמניות עם קרם שנטילי, קרם Chantilly כתום, ו עוגת זנגביל עם קרם שנטילי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ארבעה עד חמישה 3 אינץ', קליפות טארט nonstick או מנות עוגה מיני
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
3
עבור לימון גבישי: להכין את הקישוט הראשון כך יש זמן להתגבש בזמן שאתה עושה את העוגה. באמצעות zester מתולתל, לגרוב את הלימון לרצועות מתולתלות. על צלחת, לזרוק את ההתלהבות בסוכר ולהתפזר באופן שווה. להפריש ולאפשר להתגבש. עבור הקרום המתוק: באמצעות מערבל לעמוד חשמלי, לערבב את החמאה, קמח וסוכר על מהירות נמוכה עד שהוא משולב ועושה חלוקי נחל. לאחר מכן מוסיפים את הביצה והמלח, וממשיכים לערבב רק עד שהוא משולב. באמצעות הידיים, ליצור את הבצק לתוך דיסק קטן. לעטוף בניילון נצמד ולאפשר לנוח במקרר במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 365 מעלות F. אבק סיכה מתגלגלת משטח עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
ZesterZester
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מגלגלים את הבצק דק עד 1/4 עד 1/8 אינץ'. המשך אבק עם קמח כמו הבצק הופך דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים עיגולים מעט גדול יותר מאשר הגודל של קליפות טארט שלך. אם אתה לא יכול למצוא קליפות טארט 3 אינץ', פשוט להשתמש בגודל הקטן הבא שאתה יכול למצוא ולהתאים את הבצק לגזור בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
להניח את הקרום המתוק בצדפים ולקצץ כל עודף לאורך הקצוות. ואז בשורה אותו עם נייר קלף ולשקול אותו עם משקולות עוגה, פולי קפה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את הפגזים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר ולתת מגניב. עבור קומפוט אוכמניות: בסיר על אש נמוכה, להוסיף כשליש של אוכמניות, סוכר ומיץ של לימון 1. שמור את האוכמניות הנותרות. באמצעות החלק האחורי של סכין, לגרד את זרעי וניל ולהוסיף את הזרעים ואת תרמיל לסיר. מערבבים וממשיכים לבשל עד האוכמניות להישבר ואת הקומפוט יש עקביות syrupy, 5 עד 10 דקות. יצירת אמבט קרח על ידי הצבת קערת ערבוב לתוך קערה גדולה מלאה קרח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
CompoteCompote
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
יוצקים את הקומפוט לתוך מסננת על קערת הערבוב. השתמש מרית גומי כדי לעזור לעבוד compote דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מוסיפים את השמנת הכבדה, הסוכר של הקונדיטוריה, הוניל והטעם מ-1 לימון למיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים עד שפסגות מתחילות להיווצר.
3
מוסיפים את מילוי האוכמניות לתרמילים המקוררים ומעלים עם קרם שנטילי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
4
מקשטים עם לימון גבישי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
לשרת וליהנות!