פאי אוכמניות, פופס.
פאי אוכמניות. צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה, אגוז מוסקט טחון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פירורים אוכמניות, אוכמניות פופס, ו שייק אוכמניות פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את אחד קרום העוגה כדי 1/8 אינץ 'עבה; לחתוך 16 3 אינץ' עיגולים מהקרום. קו 16 כוסות מאפין מיני במחבת מיני מאפין 24 כוס עם עיגולים הקרום. מקררים כדי להירגע, כ -15 דקות. בינתיים, לרדד את הקרום השני כדי 1/8 אינץ 'עבה, לחתוך 16 2 1/2 אינץ' מעגלים; להניח את 16 עיגולים על גיליון אפייה מוכן, להכניס למקרר.
מערבבים יחד את הסוכר, קינמון, אגוז מוסקט, גרידת לימון, ו קורנפלור בקערה. מערבבים את האוכמניות, וזורקים קלות מעיל עם תערובת הסוכר.
לטאטא את הביצה בקערה נפרדת קטנה. כף על 1 כף תערובת אוכמניות לתוך כל כוס מאפין מצופה קרום (לא overfill).
מניחים מקל פופ עוגייה אופקית לתוך פופ מלא כך הסוף בולט על ידי כמה סנטימטרים. עם מברשת מאפה, טבול ביצה קצת מוכה באופן שווה סביב קצה הקרום הממולא; מניחים מעגל קרום העליון 2 1/2 אינץ ' על קרום מלא, וצובט קצוות יחד כדי לאטום את המילוי ולסגור את הקרום סביב המקל. עם קיסם, לתקוע 3 או 4 חורי קיטור לתוך הקרום העליון.
מברשת העליון של כל פאי פופ עם ביצה מוכה, ומפזרים סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום, כ 20 דקות.
בואו מגניב 5 דקות לפני הסרת בעדינות מכוסות פח מאפין. כדי לעזור שחרור פופס, להפעיל סכין קטנה בקצוות ותחת מקל.