פאי אוכמניות פירור
פאי אוכמניות פירור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . 405 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך קרום פשטידה בלתי מוסווה, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים אוכמניות, ו פאי אוכמניות פירור.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לחץ על קרום העוגה לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והקמח.
מערבבים את גרידת לימון ומיץ לימון. מערבבים בעדינות את האוכמניות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר החום, שיבולת שועל, קמח וקינמון.
מערבבים בחמאה באמצעות מזלג עד מתפורר.
מורחים את פירור ציפוי שווה על מילוי העוגה.
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה על גבי. להתקרר מעל מתלה תיל.