קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פאי אוכמניות תפוח

פאי אוכמניות תפוח
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, ברנדי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.) למקם מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לזרוק יחד את חמוציות מיובשות, סוכר, קמח allspice.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים בתפוחים, ברנדי ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
מניחים את הקרום התחתון לתוך מחבת פאי עגול 9 אינץ 'כך שהוא תלוי 1 אינץ' על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
יוצקים מילוי לתוך הקרום ומכסים עם קרום העליון. חותם וחליל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
חותכים חריצים בחלק העליון באמצעות סכין קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 65 דקות, או עד שהתפוחים רכים והקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה