פאי אוכמניות תפוח
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, ברנדי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.) למקם מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
בקערה בינונית, לזרוק יחד את חמוציות מיובשות, סוכר, קמח allspice.
מערבבים בתפוחים, ברנדי ווניל.
מניחים את הקרום התחתון לתוך מחבת פאי עגול 9 אינץ 'כך שהוא תלוי 1 אינץ' על הקצוות.
יוצקים מילוי לתוך הקרום ומכסים עם קרום העליון. חותם וחליל הקצוות.
חותכים חריצים בחלק העליון באמצעות סכין קטנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 65 דקות, או עד שהתפוחים רכים והקרום הוא זהוב.