פאי אננס קריבי
פאי אננס קריבי יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך חמאה, קיצור, אננס חתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו כריך חזיר & אננס קריבי, חזיר קריבי עם אננס, ו עוף קריבי ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס גדולה או קערת פלסטיק, מערבבים אננס, 1 כוס סוכר ואת הרום עד מעורב. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. לחלק לשניים; צורה ל 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
מחממים תנור ל 425ºF. עם פינים מתגלגלים מקורנים, רול 1 עגול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
לנקז אננס, הזמנת מיץ. כפית אננס לצלחת עוגה מצופה מאפה. ב סיר 1 ליטר, לערבב 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס קמח, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים ב 1/2 כוס של מיץ שמורות (המילואים הנותרים מיץ).
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה.
יוצקים אננס. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה.
לגלגל סיבוב אחר של מאפה לתוך סיבוב 10 אינץ'.
חותכים עגול לרצועות 1/2 אינץ'.
מניחים 6 רצועות על פני מילוי. כדי להפוך את הסריג העליון, לארוג רצועה צולבת דרך מרכז על ידי קיפול ראשון בחזרה כל רצועה אחרת הולכת לכיוון השני. המשך אריגת סריג, קיפול בחזרה רצועות חלופיות לפני הוספת כל רצועה צולבת, עד הסריג הושלם. לקצץ קצוות של רצועות. מקפלים קצה לקצץ של קרום התחתון על הקצוות של רצועות, בניית קצה גבוה; חותם וחליל. כיסוי קצה עם רצועת 3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת במהלך האפייה.
אופים 35 עד 45 דקות או עד הקרום הוא חום ומילוי הוא מבעבע, הסרת נייר במשך 15 דקות האחרונות של אפייה.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, בהדרגה הוספת 1/4 כוס בתוספת 2 כפות שמורות מיץ אננס עד חלקה וקרם.