פאי אננס-ריבס
פאי אננס-ריבס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כלמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 22%. נסו ריבת אננס ריבס, פאי ריבס אננס, ו ריבס - אננס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). לחץ על אחד מקרום העוגה לתחתית ולמעלה דפנות צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. מקררים את הקרום השני עד הצורך.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר, הקמח, גרידת התפוז והמלח.
שלב את הריבס והאננס; מערבבים לחומרים היבשים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך קרום העוגה מוכן.
מניחים מעל את הקרום שנותר ומכווצים את הקצוות לאיטום במילוי.
חותכים כמה חורים במאפה העליון כדי לפרוק אדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מזהיב והרברב רך כשהוא מנוקב במזלג, 45 עד 50 דקות.