פאי אנצ'ילדה בשר רזה
פאי אנצ'ילדה בשר רזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. לך לחנות ותביא בצל, אבקת צ'ילי, תערובת גבינה מקסיקנית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: בהחלט טעים, בשר רזה תבשיל Enchilada שעועית עם נקודות שומרי משקל, טבילת אנצ'ילדה עוף רזה, ו תבשיל אנצ'ילדה עוף רזה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. שמור 1/4 כוס רוטב אנצ ' ילדה; להפריש.
מוסיף רוטב אנצ 'ילדה הנותרים, תירס וצ' ילי לתערובת בשר. מערבבים כמון ואבקת צ ' ילי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים חשפו 5 דקות.
תרסיס 9 אינץ ' עגול (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים 1 טורטייה בתבשיל; העליון עם כ 3/4 כוס של תערובת הבשר ו 3 כפות של הגבינה. חזור על שכבות 3 פעמים. למעלה עם טורטיה הנותרים, רוטב אנצ ' ילדה שמור והגבינה הנותרת.
אופים, חשוף, 30 עד 40 דקות או עד חם וגבינה נמס. מגניב 5 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.