פאי אפרסק "מטוגן"
פאי אפרסק "מטוגן" יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מים, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו עוגת אפרסק (מטוגן).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 כוסות קמח, מלח, ו 2 כפות סוכר במעבד מזון; דופק 10 פעמים.
מוסיפים חמאה קפואה, ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מניחים קערת מעבד מזון ותערובת קמח במקפיא במשך 15 דקות.
מניחים את הקערה בחזרה על המעבד.
מוסיף את תערובת הוודקה לאט דרך מצנח מזון, פועם רק עד בשילוב.
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. לעצב כל מנה בצק לכדור; לשטח כל כדור לתוך מעגל 3 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים כל חלק בצק למעגל 5 אינץ', מוסיפים את הקמח 1/4 כוס הנותרים לפי הצורך כדי למנוע את דבק הבצק. מחסנית עיגולים בצק בין שכבות בודדות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק כדי למנוע דבק. מכסים מחסנית בניילון נצמד; מקררים לפחות 2 שעות או לילה.
כדי להכין מילוי, לשלב אפרסקים, 1 כוס מים, מיץ תפוזים, 3/4 כוס סוכר, וקינמון בסיר בינוני. להביא לרתיחה; לכסות ולבשל במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומחית עם מחית תפוחי אדמה; מגניב.
מניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף גדולה בתנור.
הסר בצק מהמקרר. עבודה עם 1 מעגל בכל פעם, כפית 2 כפות רמה תערובת אפרסק למרכז של כל מעגל. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג לאטום.
מערבבים חלב וביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מברשת פשטידות באופן שווה עם תערובת ביצים.
חותכים שלושה חריצים אלכסוניים על גבי כל עוגה.
הסר תבנית אפייה חמה מהתנור, ומעיל עם ספריי בישול.
מניחים פשטידות, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה, ומניחים על מתלה תנור באמצע.
אופים ב 425 במשך 18 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מעט על מתלה חוט.