פאי אפרסק עם חמאה הוא קינוח ל-8 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 24 גרם שומן , וסך של 476 קלוריות . תמורת 1.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם סירופ תירס, סוכר חום, שומן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-15 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם פאי חמאה , ג'ינג'רברד דה-לייט-פול ברוטב חמאה , ועוגיות חמאה קוקוס צ'או מיין .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו קמח ומלח; הוסיפו את השומן עד לקבלת פירורים. הוסיפו מים בהדרגה, תוך ערבוב בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. כסו וקיררו למשך 30 דקות או עד שקל לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
למילוי, בסיר קטן, ערבבו סוכר חום וקמח. הוסיפו סירופ תירס וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את מיץ הלימון והתמצית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קפה מבושל חזק וחם
4
מניחים אפרסקים בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת הסירופ ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחלקים את הבצק לשניים כך שכדור אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
רדדו כדור גדול יותר כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מעבירים לתבנית פאי; חותכים את הבצק עד לעובי של 1.5 ס"מ מעבר לשפת הצלחת.
8
הוסף מילוי.
9
לרדד את הבצק הנותר; ליצור קרום רשת. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות. לכסות את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אפו ב-190 מעלות צלזיוס במשך 25 דקות. הסירו את המכסה; אפו 20-25 דקות נוספות או עד שהקרום זהוב-חום והמלית מבעבעת. קררו על רשת צינון.