קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אפרסקים ושמנת

פאי אפרסקים ושמנת
המתכון לפאי אפרסקים ושמנת יכול להיות מוכן בכשעה וחצי . קינוח זה מכיל 195 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה, המבוסס על אובו-לקטו, מתאים ל-8 מנות . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, ביצה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). שיבולת שועל חתוכה לפי דרישה עם אפרסקים ושמנת קוקוס , שיבולת שועל עם אפרסקים ושמנת ועוגת פאונד עם אפרסקים ושמנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו קמח ומלח; הוסיפו את החמאה לקצץ עד לקבלת תערובת הדומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ערבבו ביצה וחומץ; הוסיפו לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים מים, כף אחת בכל פעם, עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
לרדד חלק אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ; להעביר לתבנית פאי. לחתוך את הבצק בקו ישר עם הקצה; להניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
בקערה גדולה, ערבבו אפרסקים ומיץ לימון. בקערה נוספת, ערבבו 3/4 כוס סוכר, קמח, קינמון ומלח; ערבבו פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים על האפרסקים; מערבבים בעדינות לציפוי. מניחים עם כף לתוך הקלתית. מפזרים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
לרדד את הבצק שנותר; ליצור קרום רשת. לסגור ולקפל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מפזרים את הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10
אופים ב-220 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-175 מעלות צלזיוס; אופים במשך 45-50 דקות או עד שהאפרסקים רכים והקרום זהוב-חום. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך. מצננים על רשת צינון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®