קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אפרסקים ושמנת

פאי אפרסקים ושמנת
פאי אפרסקים ושמנת דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלך? מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מכיל 240 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. מתכון זה מנות ל-8 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון. מתכון זה מ-Taste of Home דורש סוכר, מלח, ביצה ותערובת פודינג וניל להכנה עצמית. זה עובד מצוין כקינוח זול. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוגי של 32% , וזה לא כל כך טוב. מתכונים דומים: את שיבולת שועל חתוכה לאפרסקים וקרם קוקוס , שיבולת שועל אפרסקים ושמנת , ועוגת פאונד אפרסקים ושמנת .

הוראות

1
בקערה גדולה, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; הקציפו במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים בתבנית פאי משומנת בקוטר 23 ס"מ. מסדרים את האפרסקים מעל הבלילה עד לעומק של 1.5 ס"מ מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
בקערה קטנה, טורפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה; מורחים עם כף מעל האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
אופים ב-175 מעלות צלזיוס במשך 35 דקות או עד להזהבה מסביב לשוליים וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה