פאי בטטה השביעי
המתכון פאי בטטה השביעי יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 235 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם מלח, ביצים, בטטות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל בטטה ונקניק: סוף רעב עולמי בטטה אחת בכל פעם, ו בטטה טיקי, קציצות בטטה / נברטרי ס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד פירה בטטה, חמאה או מרגרינה וביצים. בקערה נפרדת מערבבים יחד סוכר, קמח ומלח.
מערבבים תבלינים אם רוצים.
מוסיפים לתערובת בטטה ומערבבים היטב.
מערבבים יחד חלב חמאה וסודה לשתיה.
מוסיפים לתערובת בטטה ומערבבים היטב.
יוצקים מילוי לקליפת מאפה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 70 דקות, עד להתייצבות במרכז.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג]()
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.