המתכון פאי בטטה השמיני מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 337 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סוכר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו WACKY Cake VIII.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את תפוחי האדמה וחמאה מומסת בקערת ערבוב. מערבבים את הביצים, סוכר, חלב, אגוז מוסקט, וניל, מיץ לימון, וקצפת הקצפה קלה לתערובת תפוחי האדמה. לנצח עד טוב מעורבב וחלק; לשפוך לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
מיץ לימון
קרום עוגה
תפוח אדמה
וניל
חמאה
מוסקט
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.