פאי בננות פוסטר
בננות פוסטר פאי דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 464 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. אם יש לכם קצפת, חלב, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ללא גלוטן בננות פוסטר עוגת קרם, בננות פוסטר (בננות פלאמבום), ו בננות פוסטר.
הוראות
שלב את פירורי הוופל והחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
אופים בחום של 350 במשך 8-10 דקות או עד שהקרום משחים קלות. מצננים על רשת.
בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, הסוכר החום, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את חמאת הבוטנים, הרום והווניל.
פורסים בננות לקרום; יוצקים מילוי מעל. מכניסים למקרר למשך 3 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים לפי הצורך בקצפת, סירופ קרמל ובוטנים. אחסן שאריות במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג