פשטידת בקר ברוקולי דורשת כשעה ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 20 גרם חלבון , 43 גרם שומן , ובסך הכל 488 קלוריות . זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו ברוקולי, מים, גבינה שוויצרית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פשטידת עוף חרס , מוקפץ ברוקולי בקר,ובקר מתובל בצ'ילי ושום וברוקולי .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים קמח ומלח; לחתוך קיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור.
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את הברוקולי, הגבינה השוויצרית, גבינת השמנת, הביצה, 1/2 כוס חלב, קמח, אבקת שום, מלח ופלפל. כף לתוך קרום.