פאי גבינת תפוח טופי
פשטידת גבינת תפוח טופי עשויה להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, מילוי פאי תפוחים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 26% . מתכונים דומים: פודינג טופי דביק דלעת , חטיפי טופי שקדים ומאפינס מיני טופי-צ'יפס בננה .
הוראות
מערבבים את פירורי הוופל, החמאה והסוכר; לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' לא משומן. צלחת פאי.
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, השמנת החמוצה ותמצית עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מלית פאי קוצצים גס; מכסים ומקררים 3/4 כוס לציפוי. מערבבים את אגוזי המלך, חתיכות הטופי ומלית הפאי שנותרה לתערובת גבינת שמנת.
אופים ב-325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת למשך שעה. מקררים 4 שעות או לילה. ממש לפני ההגשה, מעליהם מלית פשטידה שמור, אגוזי מלך וחתיכות טופי.