קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי גבינת תפוחים הפוך

פאי גבינת תפוחים הפוך
צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 334 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, קמח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תפוח ללא ביצה הפוך עוגה / תפוח הפוך עוגה, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הפקאנים, הסוכר החום והחמאה; מורחים ל-9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מרדדים מאפה אחד שיתאים לצלחת הפשטידה; מניחים מעל תערובת הפקאן. חתוך מאפה אפילו עם קצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, גבינת הצ ' דר, 1 כף סוכר ווניל עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים על מאפה. בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הקמח, מיץ הלימון, הקינמון, הג ' ינג ' ר והסוכר שנותר; יוצקים מעל תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לשימור,לשימור,
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים חריצים למעלה.
6
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 45-50 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים חם.