צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 334 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, קמח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תפוח ללא ביצה הפוך עוגה / תפוח הפוך עוגה, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את הפקאנים, הסוכר החום והחמאה; מורחים ל-9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מרדדים מאפה אחד שיתאים לצלחת הפשטידה; מניחים מעל תערובת הפקאן. חתוך מאפה אפילו עם קצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנות
3
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, גבינת הצ ' דר, 1 כף סוכר ווניל עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים על מאפה. בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הקמח, מיץ הלימון, הקינמון, הג ' ינג ' ר והסוכר שנותר; יוצקים מעל תערובת הגבינה.