קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

פאי דובדבנים בצנצנת

פאי דובדבנים בצנצנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פאי דובדבנים בצנצנת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 40 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מיץ לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פאי דובדבנים, ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו סלט צנצנת חומוס וקינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי הדובדבנים: במחבת עם תחתית כבדה מבשלים דובדבנים טריים או קפואים ומיץ לימון על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב, עד לריכוך קל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. הביאו את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב, עד להסמכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב. באמצעות הטבעת מן המכסה של הצנצנת, לחתוך 4 עיגולים של בצק, זה יהיה החלק העליון של הפשטידות שלך. עם הבצק שנותר, השתמש בצלחת פאי הפוכה בגודל 6 אינץ ' כדי לחתוך 4 עיגולים שירפדו את החלק הפנימי של כל צנצנת זכוכית 1/2 ליטר. בעבודה עם הבצק כמה שפחות, וודאו שהבצק מכסה את שטח הפנים בתוך הצנצנת למעט 1/2 אינץ ' בחלקו העליון. לאחר שכל צנצנת מרופדת בבצק פאי, מלאו כל אחת 1/2 כוס מילוי פאי דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
בצק עוגותבצק עוגות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים טפיחה קטנה של חמאה על גבי כל פשטידה, ומעליהם עיגולי בצק הפאי או יוצרים תבנית סריג. הקפד לפרוק את החלק העליון של הקרום על ידי יצירת חריץ כך שהאדים יוכלו להימלט. באמצעות האצבע או מזלג, לחץ על 2 חתיכות של בצק יחד סביב המערכת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מברישים כל קרום פאי בחמאה מומסת ומפזרים סוכר. אוטמים כל צנצנת במכסה המתכת שלה ומכניסים למקפיא עד 3 שבועות. הוראות אפייה: אם אפיית פשטידות טריות, חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. אם אופים פשטידות שהוקפאו, הביאו אותן לטמפרטורת החדר לפני הכנסתן לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי