קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

פאי דובדבנים בצנצנת

פאי דובדבנים בצנצנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פאי דובדבנים בצנצנת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 40 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מיץ לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פאי דובדבנים, ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו סלט צנצנת חומוס וקינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי הדובדבנים: במחבת עם תחתית כבדה מבשלים דובדבנים טריים או קפואים ומיץ לימון על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב, עד לריכוך קל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. הביאו את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב, עד להסמכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב. באמצעות הטבעת מן המכסה של הצנצנת, לחתוך 4 עיגולים של בצק, זה יהיה החלק העליון של הפשטידות שלך. עם הבצק שנותר, השתמש בצלחת פאי הפוכה בגודל 6 אינץ ' כדי לחתוך 4 עיגולים שירפדו את החלק הפנימי של כל צנצנת זכוכית 1/2 ליטר. בעבודה עם הבצק כמה שפחות, וודאו שהבצק מכסה את שטח הפנים בתוך הצנצנת למעט 1/2 אינץ ' בחלקו העליון. לאחר שכל צנצנת מרופדת בבצק פאי, מלאו כל אחת 1/2 כוס מילוי פאי דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
בצק עוגותבצק עוגות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים טפיחה קטנה של חמאה על גבי כל פשטידה, ומעליהם עיגולי בצק הפאי או יוצרים תבנית סריג. הקפד לפרוק את החלק העליון של הקרום על ידי יצירת חריץ כך שהאדים יוכלו להימלט. באמצעות האצבע או מזלג, לחץ על 2 חתיכות של בצק יחד סביב המערכת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מברישים כל קרום פאי בחמאה מומסת ומפזרים סוכר. אוטמים כל צנצנת במכסה המתכת שלה ומכניסים למקפיא עד 3 שבועות. הוראות אפייה: אם אפיית פשטידות טריות, חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. אם אופים פשטידות שהוקפאו, הביאו אותן לטמפרטורת החדר לפני הכנסתן לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות