פאי דובדבנים בצנצנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פאי דובדבנים בצנצנת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 40 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מיץ לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פאי דובדבנים, ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו סלט צנצנת חומוס וקינואה (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי הדובדבנים: במחבת עם תחתית כבדה מבשלים דובדבנים טריים או קפואים ומיץ לימון על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב, עד לריכוך קל, כ -2 דקות.
מוסיפים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. הביאו את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב, עד להסמכה, כ -3 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב. באמצעות הטבעת מן המכסה של הצנצנת, לחתוך 4 עיגולים של בצק, זה יהיה החלק העליון של הפשטידות שלך. עם הבצק שנותר, השתמש בצלחת פאי הפוכה בגודל 6 אינץ ' כדי לחתוך 4 עיגולים שירפדו את החלק הפנימי של כל צנצנת זכוכית 1/2 ליטר. בעבודה עם הבצק כמה שפחות, וודאו שהבצק מכסה את שטח הפנים בתוך הצנצנת למעט 1/2 אינץ ' בחלקו העליון. לאחר שכל צנצנת מרופדת בבצק פאי, מלאו כל אחת 1/2 כוס מילוי פאי דובדבנים.
מניחים טפיחה קטנה של חמאה על גבי כל פשטידה, ומעליהם עיגולי בצק הפאי או יוצרים תבנית סריג. הקפד לפרוק את החלק העליון של הקרום על ידי יצירת חריץ כך שהאדים יוכלו להימלט. באמצעות האצבע או מזלג, לחץ על 2 חתיכות של בצק יחד סביב המערכת.
מברישים כל קרום פאי בחמאה מומסת ומפזרים סוכר. אוטמים כל צנצנת במכסה המתכת שלה ומכניסים למקפיא עד 3 שבועות. הוראות אפייה: אם אפיית פשטידות טריות, חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. אם אופים פשטידות שהוקפאו, הביאו אותן לטמפרטורת החדר לפני הכנסתן לתנור.