קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

פאי דובדבנים בצנצנת

פאי דובדבנים בצנצנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פאי דובדבנים בצנצנת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 40 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מיץ לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פאי דובדבנים, ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו סלט צנצנת חומוס וקינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי הדובדבנים: במחבת עם תחתית כבדה מבשלים דובדבנים טריים או קפואים ומיץ לימון על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב, עד לריכוך קל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. הביאו את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב, עד להסמכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב. באמצעות הטבעת מן המכסה של הצנצנת, לחתוך 4 עיגולים של בצק, זה יהיה החלק העליון של הפשטידות שלך. עם הבצק שנותר, השתמש בצלחת פאי הפוכה בגודל 6 אינץ ' כדי לחתוך 4 עיגולים שירפדו את החלק הפנימי של כל צנצנת זכוכית 1/2 ליטר. בעבודה עם הבצק כמה שפחות, וודאו שהבצק מכסה את שטח הפנים בתוך הצנצנת למעט 1/2 אינץ ' בחלקו העליון. לאחר שכל צנצנת מרופדת בבצק פאי, מלאו כל אחת 1/2 כוס מילוי פאי דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
בצק עוגותבצק עוגות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים טפיחה קטנה של חמאה על גבי כל פשטידה, ומעליהם עיגולי בצק הפאי או יוצרים תבנית סריג. הקפד לפרוק את החלק העליון של הקרום על ידי יצירת חריץ כך שהאדים יוכלו להימלט. באמצעות האצבע או מזלג, לחץ על 2 חתיכות של בצק יחד סביב המערכת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מברישים כל קרום פאי בחמאה מומסת ומפזרים סוכר. אוטמים כל צנצנת במכסה המתכת שלה ומכניסים למקפיא עד 3 שבועות. הוראות אפייה: אם אפיית פשטידות טריות, חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. אם אופים פשטידות שהוקפאו, הביאו אותן לטמפרטורת החדר לפני הכנסתן לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן