פאי דובדבנים חמוצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי הדובדבנים של שמנת חמוצה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 440 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מעטפת מאפה לא אפויה, קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: ספוג דובדבן חמוץ קפוא , שרימפס קראנצ'י בלחם פנקו עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי , ואומלט ביצת ברווז עם קוויאר ושמנת חמוצה .
הוראות
מסדרים דובדבנים בצורה אחידה במעטפת המאפה. מנקד בחמאה. בקערה גדולה מערבבים 1-3/4 כוסות סוכר, קמח ומלח. מערבבים פנימה את הביצים, השמנת החמוצה ומיץ הלימון.
מורחים באופן שווה על הדובדבנים.
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהציפוי מתייצב. מצננים שעה אחת על רשת. מקררים 3-4 שעות לפני החיתוך. מקררים שאריות.