קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי דובדבנים חמוצה

פאי דובדבנים חמוצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי הדובדבנים של שמנת חמוצה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 440 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מעטפת מאפה לא אפויה, קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: ספוג דובדבן חמוץ קפוא , שרימפס קראנצ'י בלחם פנקו עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי , ואומלט ביצת ברווז עם קוויאר ושמנת חמוצה .

הוראות

1
מסדרים דובדבנים בצורה אחידה במעטפת המאפה. מנקד בחמאה. בקערה גדולה מערבבים 1-3/4 כוסות סוכר, קמח ומלח. מערבבים פנימה את הביצים, השמנת החמוצה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
1-3/4 כוסות בתוספת 2 כפות סוכר, מחולקות1-3/4 כוסות בתוספת 2 כפות סוכר, מחולקות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים באופן שווה על הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
3
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהציפוי מתייצב. מצננים שעה אחת על רשת. מקררים 3-4 שעות לפני החיתוך. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה