פאי דובדבנים עם קרום צ'דר
פאי אגס-דובדבן עם קרום צ'דר הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך מיץ לימון, מלח שולחן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו עוגת בורבון אגס, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק הראשון 2 מרכיבים 2 כף. סוכר מגורען במעבד מזון 3 או 4 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים גבינה וחמאה; דופק 10 עד 12 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
טפטוף קרם ומים על תערובת; דופק 4 או 5 פעמים או רק עד טופס גושים לחים. מחלקים בצק לשניים, ו להשתטח לתוך דיסקים. עוטפים דיסקים בניילון נצמד, ומקררים 30 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד אגסים, הבא 7 מרכיבים, הנותרים 1 כף. סוכר מגורען בקערה גדולה.
רול דיסק בצק 1 לתוך מעגל 12 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות. Fit piecrust לתוך צלחת עוגה 10 אינץ'; לקפל קצוות תחת, ו crimp. תערובת אגס כפית לתוך הקרום.
מגלגלים את דיסק הבצק שנותר לעובי 1/8 אינץ 'על משטח מקומח קלות, וחותכים לרצועות 6 (2 1/2 אינץ'). מסדרים רצועות בעיצוב הסריג מעל מילוי; הקש על הקצוות של רצועות לתוך הקרום, איטום לקרום התחתון, ו crimp. (Reroll שאריות אם אין לך מספיק רצועות כדי לכסות את העוגה.)
להקציף יחד ביצה 2 כף. מים.
מברשת סריג עם תערובת ביצה.
אופים ב 400 במשך 55 דקות עד 1 שעה, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
בואו להתקרר על מתלה תיל 1 שעה.