פאי דלעת IV
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי דלעת 4. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 376 קלוריות . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 23 מעריצים. אם יש לכם סוכר חום, ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 51% . פאי שיפון דלעת עם קלתית שוקולד כפולה , פאי דלעת קלאסי ופאי דלעת צב קל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס (425 מעלות פרנהייט).
טורפים קלות את הביצים בקערה בינונית.
מוסיפים דלעת, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר ומלח. מערבבים היטב, ואז מקציפים פנימה חלב.
יוצקים לתבניות פאי מרופדות בבצק.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות. מנמיכים את החום ל-165 מעלות צלזיוס ואפים עד להתייצבות, עוד 20 עד 30 דקות. מצננים לפני ההגשה.