פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים
פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך מדהים. אמרטו-פאי דלעת שטרויזל שקדים, טארט אמרטו קלפוטי דובדבן עם פרלין שקדים, ו קאפקייקס אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח, העוגיות והמלח במעבד מזון עד שהעוגיות נטחנות דק.
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מזלפים פנימה 1/4 כוס מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים לצלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ '(לא צלחת עמוקה) ולוחצים לתחתית ולמעלה הצדדים בערך 1/4 אינץ ' מעל השפה. נקב בכל רחבי המזלג וצנן עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
אופים עד שהקצוות מזהיבים, 20 עד 25 דקות.
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב כולו, 10 עד 15 דקות נוספות. מצננים לחלוטין על מתלה.
הקציפו בקערה את הדלעת, השמנת, הסוכר, הביצים, הליקר, אגוז המוסקט, הווניל והמלח.
יוצקים לקרום ואופים עד שהקצוות מתייצבים אך המרכז עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מצננים לחלוטין על מתלה.
בינתיים מכינים את הפרלין: מרפדים תבנית עם מחצלת סיליקון או נייר אפייה ומברישים בשמן צמחי. מערבבים את הסוכר ו 1 כף מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים, מסתחררים את התבנית אך לא מערבבים, עד לקבלת ענבר, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השקדים והמלח.
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה, מורחים אותה דק ככל האפשר בעזרת מרית גומי. מגניב לגמרי.
קוצצים גס או שוברים את הפרלין ומפזרים מעל הפשטידה ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
ניתן לשלב פאי דלעת עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
![לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי]()
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
צהוב עם השתקפויות ירוקות. מתוק וסקסי, תפוח ירוק פריך להפליא ויערה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה וטעמי הפירות המבריקים המזכירים תפוח, אגס מתובל ודבש.