קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים

פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים
פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך מדהים. אמרטו-פאי דלעת שטרויזל שקדים, טארט אמרטו קלפוטי דובדבן עם פרלין שקדים, ו קאפקייקס אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח, העוגיות והמלח במעבד מזון עד שהעוגיות נטחנות דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מזלפים פנימה 1/4 כוס מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים לצלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ '(לא צלחת עמוקה) ולוחצים לתחתית ולמעלה הצדדים בערך 1/4 אינץ ' מעל השפה. נקב בכל רחבי המזלג וצנן עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
אופים עד שהקצוות מזהיבים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב כולו, 10 עד 15 דקות נוספות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
הקציפו בקערה את הדלעת, השמנת, הסוכר, הביצים, הליקר, אגוז המוסקט, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים לקרום ואופים עד שהקצוות מתייצבים אך המרכז עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
בינתיים מכינים את הפרלין: מרפדים תבנית עם מחצלת סיליקון או נייר אפייה ומברישים בשמן צמחי. מערבבים את הסוכר ו 1 כף מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים, מסתחררים את התבנית אך לא מערבבים, עד לקבלת ענבר, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השקדים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פרליניםפרלינים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה, מורחים אותה דק ככל האפשר בעזרת מרית גומי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
קוצצים גס או שוברים את הפרלין ומפזרים מעל הפשטידה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
6
תצלומים מאת קון פולוס

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

ניתן לשלב פאי דלעת עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
צהוב עם השתקפויות ירוקות. מתוק וסקסי, תפוח ירוק פריך להפליא ויערה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה וטעמי הפירות המבריקים המזכירים תפוח, אגס מתובל ודבש.