פאי דלעת-בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים
פאי דלעת-בטטה עם אגוזי פקאן מסוכר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 356 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי האוכל הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מאפה), שמנת כבדה, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי דלעת-בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים , פאי דלעת עם קרם מייפל ואגוזי פקאן מסוכרים ובטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים את הביצים, השמנת, החלב והרום; לערבב היטב. קו 9-in. צלחת פאי צלחת עמוקה עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות.
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך המאפה.
אופים ב-400 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מערבבים את אגוזי הפקאן, הסוכר החום והשמנת.
מורחים לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם קלויים, תוך ערבוב פעם אחת. מצננים לחלוטין.
פשטידה עליונה עם אגוזי פקאן מסוכרים; להגיש עם קצפת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, ריזלינג, יין פורט, Moscato Dasti, Zinfandel
פאי בטטה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין מבעבע וריזלינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.