פאי דלעת פיקנטי II
פאי דלעת פיקנטי ii דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, קמח, קרום פאי בלתי-עטוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב מחית דלעת, חלב, שמנת, סוכר חום וסוכר לבן.
מערבבים את הקינמון, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן. הכה בקמח וביצים.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים במשך 10 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C) ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 50 דקות, או עד מילוי נקבע.