קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת פיקנטי II

פאי דלעת פיקנטי II
פאי דלעת פיקנטי ii דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, קמח, קרום פאי בלתי-עטוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב מחית דלעת, חלב, שמנת, סוכר חום וסוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקינמון, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן. הכה בקמח וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
4
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
5
אופים במשך 10 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C) ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 50 דקות, או עד מילוי נקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור