פאי דלעת פקאן השני
פקאן דלעת פאי השני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 940 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, קליפת פאי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. מתכונים דומים: פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, עוגת גבינה עוגת פקאן שוקולד מיני, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים סוכר, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר.
מוסיפים דלעת ואז מערבבים חלב.
בקערה נפרדת מקציפים את 2 הביצים השלמות וחלמון הביצה המופרד עד לקבלת צבע בהיר. מערבבים לתערובת דלעת. מקציפים את יתרת החלבון עד שנוצרות פסגות רכות, ואז מקפלים לתערובת דלעת.
מפזרים 1/2 מהפקאנים על קליפת הפשטידה הלא אפויה.
יוצקים את תערובת הדלעת על אלה, ואז מפזרים מעל את אגוזי הפקאן שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים 20 דקות נוספות, או עד שסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה. המילוי יהיה מעט נפוח, אבל תיפול באופן שווה על הקירור.