קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת פקאן השני

פאי דלעת פקאן השני
פקאן דלעת פאי השני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 940 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, קליפת פאי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. מתכונים דומים: פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, עוגת גבינה עוגת פקאן שוקולד מיני, ו מאפינס פאי דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים סוכר, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים דלעת ואז מערבבים חלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
חלבחלב
4
בקערה נפרדת מקציפים את 2 הביצים השלמות וחלמון הביצה המופרד עד לקבלת צבע בהיר. מערבבים לתערובת דלעת. מקציפים את יתרת החלבון עד שנוצרות פסגות רכות, ואז מקפלים לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים 1/2 מהפקאנים על קליפת הפשטידה הלא אפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
פקאניםפקאנים
6
יוצקים את תערובת הדלעת על אלה, ואז מפזרים מעל את אגוזי הפקאן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
פקאניםפקאנים
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים 20 דקות נוספות, או עד שסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה. המילוי יהיה מעט נפוח, אבל תיפול באופן שווה על הקירור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין