קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת שכבה כפולה

פאי דלעת שכבה כפולה
ניתן להכין את המתכון פאי דלעת שכבה כפולה בסביבות 45 דקות. לקינוח הזה יש 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 114 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מכל המתכונים דורש חלב, גבינת שמנת פילדלפיה, תבלין פאי דלעת ומילוי פודינג ופאי בטעם וניל. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 58%. נסו פאי דלעת שכבה כפולה, עוגת גבינה דלעת שכבה כפולה, ו פאי שכבה כפולה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה בינונית להקציף יחד גבינת שמנת, 1 כף חלב וסוכר. מערבבים בעדינות תוספת מוקצפת. מורחים בזהירות בקרום.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה גדולה לנצח 3/4 כוס חלב, תערובת פודינג ותבלינים עם חוט להקציף במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מקציפים דלעת. (
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
התערובת תהיה עבה.) מורחים בזהירות על שכבת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
5
מקררים לפחות 4 שעות או עד להתייצבות.
6
מקשטים לפי הצורך. לאחסן במקרר. למעלה עם תוספת מוקצפת שנותרה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם הבחירות המובילות שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מישל קיארלו ניבולה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
מישל קיארלו ניבולה מוסקטו ד ' אסטי
מישל קיארלו ניבולה מוסקטו ד ' אסטי
צהוב קש מבריק. ליין ניחוחות פרחוניים אופייניים של מוסקטו, עם תווים של אפרסק ומשמש. בחיך היין קרמי וריחני, עם בועה עדינה ונעימה וגימור רענן במיוחד.משתלב היטב עם קרם זביונה וביסקוויטים מליגה מסורתיים.