פאי האפרסקים והאוכמניות של אן הקטנה.
פאי האפרסקים והאוכמניות של אן הקטנה הוא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה של Allrecipes יש 20 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת פירורים אוכמניות, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים קרום עוגה אחד בתחתית צלחת עוגה.
לזרוק פרוסות אפרסק אוכמניות בקערה גדולה עם מיץ לימון.
מערבבים סוכר, טפיוקה ומלח בקערה קטנה; יוצקים מעל תערובת אפרסק וזורקים למעיל.
מעבירים לצלחת עוגה מוכנה ומפזרים חתיכות חמאה על פירות. מכסים את העוגה עם שאריות הקרום; לחץ ואטום את הקרום העליון והתחתון.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח, ואז מברשת עם חלמון ביצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 45 עד 50 דקות.