פאי הרועים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 524 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 22 אוהדים. גשו לסופר וקנו תירס ניבלט, מלח ופלפל, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשר בקר
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
מטגנים בצל ב -2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים בשר בקר טחון. לאחר שחום הבשר מוסיפים רוטב עגבניות;
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מערבבים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
5
תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
שכבה: לקלף ופורסים תפוחי אדמה 1/4-אינץ עבה. מבשלים במים רותחים כ-15 דקות או עד שהם רכים במזלג. מקציפים תפוחי אדמה במיקסר חשמלי; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה בינונית. אל תכה אותם יתר על המידה; כמה גושים נחמדים.