פאי התרד המתוק של טוסקנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי התרד המתוק של טוסקנה. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 778 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 82 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Tuscany Cavatelli, עוף טוסקנה, ו טוסקנה שפמנון (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה גדולה, במעבד מזון, או על משטח עבודה, לשלב את הקמח, חמאה, וסוכר עד התערובת דומה חול גס.
מוסיפים את החלמונים, אבקת אפייה, גרידת לימון ומלח ומערבבים עד לקבלת הבצק. לעצב את הבצק לדיסק, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
חמאה קלה מחבת פשטידת 10 אינץ ' עמוקה.
מגלגלים שני שלישים מהבצק לתוך עיגול גדול מספיק כדי ליישר את המחבת ולתלות היטב על הצדדים. אם אתה רוצה, לעשות סדרה של" פרט " צורות לאורך הקצה החיצוני של הבצק. כדי לעשות זאת, לקפל את הקצוות של הבצק מעל, לחתוך את הקצוות ולחץ בעדינות על צורות "פרט" על ידי צובט את הבצק בין האגודל לאצבע במרחק של כ ½ אינץ ' זה מזה. עם מזלג, לנקב את החלק התחתון ואת הצדדים של הקרום בכל רחבי.
מגלגלים את הבצק הנותר לעיגול וחותכים לרצועות כדי ליצור סריגים מעל החלק העליון של המילוי. מקררים את כל הבצק, מכוסה בניילון נצמד, עד שיהיה מוכן לשימוש.
הפוך את המילוי: לבשל את התרד בכמה כפות של מים מלוחים עד במכרז.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. לסחוט את כל המים העודפים, ואז דק קוצצים את התרד במעבד מזון מיני. תניח בצד.
במעבד מזון, לטחון את השקדים עד המרקם דומה חול גס. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח את חלמונים ביצה עם 1/3 כוס סוכר מגורען עד שמנת וצהוב בהיר.
מוסיפים את השקדים ומכים עד בשילוב טוב.
מוסיף את התרד, קליפה מסוכרת, וליקר ומערבבים עד בשילוב טוב.
בקערה גדולה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס, ולאחר מכן להוסיף את 1/3 כוס סוכר מגורען להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מקפלים לאט את הלבנים לתערובת חלמון הביצה.
יוצקים לתוך piecrust התחתון.
מפזרים את צנוברים העליון עם רצועות הבצק בתבנית הסריג.
אופים במשך כשעה, עד הזהב.
מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה חוט, ואז מפזרים סוכר של ממתקים ומגישים.