קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

פאי חזיר

פאי חזיר
פאי חזיר הוא חלב חינם ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 378 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, נקניק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 55%. מתכונים דומים: פאי באטרפינגר, פאי דובדבנים, ו תותים, עוגות קרם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה הקפיצו את הבשר הטחון והנקניק למשך 10 דקות, או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים עודפי שומן ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הבשר עם הבצל והפירה, מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, קינמון וציפורן לפי הטעם. כף תערובת לשני קליפות פאי. מכסים כל אחד בקליפת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את תבנית נייר הכסף מכל מעטפת פאי עליונה ובעזרת סכין תקע כמה חורים בכל מעטפת פאי עליונה כדי לפרוק אדים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 15 עד 20 דקות, או עד שקרום הפאי מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®