פאי חמאת בוטנים עם גבינת שמנת
פאי חמאת בוטנים עם גבינת שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 333 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאת בוטנים, קרום קרקר גרהם, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינת שמנת חמאת בוטנים שוקולד, עוגת גבינת שמנת חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת קרם חמאת בוטנים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים והחלב לתערובת אחידה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כפית לתוך קרום. מכסים ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, מרכיב, Lambrusco, קטגוריית מוצרי מזון, קרם שרי, Vin Santo, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, יין אדום נוצץ, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, יבול מאוחר
פאי חמאת בוטנים עובד ממש טוב עם יין, משקה אלכוהולי ומרכיב. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' רוז, ברוטבקבוק מסנוור. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק]()
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.