פאי ליים כתום עם ציפוי מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי לימון כתום עם ציפוי מרנג. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, מיץ תפוזים סחוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פאי תפוזים ליים עם ציפוי מרנג, פאי ליים עם ציפוי מרנג, ו איך להכין ציפוי עוגת מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עם מתלה באמצע התנור. במעבד מזון, קרקרים דופק עד מתפורר. לטפטף לאט חמאה תוך פועם עד פירורים לחים אבל עדיין מתפורר. הקש תערובת למחבת springform באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה. ודא הקרום הולך לפחות 1 אינץ ' את הצדדים. תניח בצד.
בקערה בינונית להקציף יחד חלמונים ביצה, חלב, סיד ומיצים תפוזים שידות.
יוצקים לתוך הקרום ואופים עד ערכות עוגה, על 30 עד 35 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מטאטא Preheat. במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא חלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. לאט להוסיף סוכר עד מרנג הופך מבריק. להגביר את המהירות ולהמשיך לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות רכות בינוניות. פאי מעולה עם מרנג. מטגנים באמצע התנור עד שהקצפת מתחילה להשחים למעלה, כ -3 דקות.