קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים מפתח

פאי ליים מפתח
פאי ליים מפתח דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם מיץ ליים מפתח, סוכר מגורען, קרקרים גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הקרקרים בקערה של מעבד מזון עם מלח וסוכר. תהליך במשך כ 30 שניות, עד grahams הם אחידים, פירורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד incorporated. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון והצדדים של מחבת springform (הצדדים של הקרום צריך להיות רק על 1 1/2 אינץ'). צנן את הקרום במקרר במשך 15 דקות, ואז אופים עבור 1
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אפשר לקרום להתקרר לחלוטין. מנמיכים את התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערה של מעבד המזון, לשלב את חלב מרוכז ממותק, חלמונים, מיץ לימון מפתח, וגרידת. הפעל את המעבד במשך 10 שניות, ואז להפסיק, לגרד את הצדדים, ולהפעיל שוב במשך 10 שניות נוספות. לגרד את התערובת לתוך החלק התחתון של קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים ב 163° במשך 14 עד 17 דקות, עד שהוא מוצק אבל עדיין מתנועע במרכז (לצפות בו מקרוב, עוגה זו תהיה להגדיר מהר מאוד). לאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז למקם את העוגה במקרר להירגע לחלוטין, לפחות ארבע שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כאשר מוכן לשרת, לשחרר את הצדדים של מחבת springform ולהסיר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
שלב שמנת כבדה וסוכר קונדיטור בקערה ושוט עם מקצף (זה יכול להיעשות גם במערבל עמדה מצויד מצורף whisk) עד התערובת מגיעה לשיא בינוני. אם משתמשים, מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים עד חלקה ועבה. צינור או העליון את העוגה עם תערובת קרם ומפזרים את החלק העליון עם גרידת ליים מפתח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים באופן מיידי.