פאי ליים מפתח
פאי ליים מפתח דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם מיץ ליים מפתח, סוכר מגורען, קרקרים גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מניחים את הקרקרים בקערה של מעבד מזון עם מלח וסוכר. תהליך במשך כ 30 שניות, עד grahams הם אחידים, פירורים קטנים.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד incorporated. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון והצדדים של מחבת springform (הצדדים של הקרום צריך להיות רק על 1 1/2 אינץ'). צנן את הקרום במקרר במשך 15 דקות, ואז אופים עבור 1
אפשר לקרום להתקרר לחלוטין. מנמיכים את התנור ל 163°.
בקערה של מעבד המזון, לשלב את חלב מרוכז ממותק, חלמונים, מיץ לימון מפתח, וגרידת. הפעל את המעבד במשך 10 שניות, ואז להפסיק, לגרד את הצדדים, ולהפעיל שוב במשך 10 שניות נוספות. לגרד את התערובת לתוך החלק התחתון של קרום מקורר.
אופים ב 163° במשך 14 עד 17 דקות, עד שהוא מוצק אבל עדיין מתנועע במרכז (לצפות בו מקרוב, עוגה זו תהיה להגדיר מהר מאוד). לאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז למקם את העוגה במקרר להירגע לחלוטין, לפחות ארבע שעות.
כאשר מוכן לשרת, לשחרר את הצדדים של מחבת springform ולהסיר.
שלב שמנת כבדה וסוכר קונדיטור בקערה ושוט עם מקצף (זה יכול להיעשות גם במערבל עמדה מצויד מצורף whisk) עד התערובת מגיעה לשיא בינוני. אם משתמשים, מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים עד חלקה ועבה. צינור או העליון את העוגה עם תערובת קרם ומפזרים את החלק העליון עם גרידת ליים מפתח.