פאי ליים מפתח
פאי ליים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סוכר של ממתקים, מיץ ליים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קרום קרקר גרהם: מחממים את התנור ל 350 מעלות. חמאה 9 אינץ מחבת עוגה. לשבור את הקרקרים גרהם: מקום במעבד מזון תהליך פירורים. (אם אין לך מעבד מזון, מניחים את הקרקרים בשקית פלסטיק גדולה:חותם ולאחר מכן למחוץ את הקרקרים עם מערוך.)
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר ואת הדופק או מערבבים עד בשילוב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת, ויצרו גבול מסודר סביב הקצה.
אופים את הקרום עד סט וזהב, 8 דקות. להניח בצד על מתלה תיל. תשאיר את התנור דולק.
עבור המילוי: בינתיים, במערבל חשמלי עם מצורף חוט להקציף, להכות את חלמוני ביצה גרידת ליים במהירות גבוהה עד רך מאוד, על 5 דקות. בהדרגה מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להכות עד עבה, 3 או 4 דקות יותר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את מיץ הסיד, ערבוב רק עד בשילוב, כבר לא.
יוצקים תערובת לתוך קרום העוגה.
אופים במשך 10 דקות, או עד המילוי יש להגדיר. מגניב על מתלה תיל, ואז לקרר. להקפיא במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
לציפוי: מקציפים את השמנת ואת הסוכר ' ממתקים עד כמעט נוקשה.
חותכים את העוגה ב טריזים ומגישים קר מאוד, ציפוי כל טריז עם מנה גדולה של קצפת.