פאי ליים של קפה פפה
פאי הלימונים של פפה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך סוכר, קינמון טחון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 19%. נסו עוגת לימונית מקדמיה, פאי ליים של קפה פפה, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 350 ° F.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר וקינמון.
טפטוף עם חמאה מומסת ומערבבים עד בשילוב טוב. לחץ על התערובת באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים עד סט וזהב חום, כ 10 דקות.
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין. תשאיר את התנור דולק.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, או קערה גדולה ערבוב עם מקצף או מערבל יד, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החלמונים וחלב מרוכז ממותק.
מוסיפים את מיץ הסיד ומקציפים עד בשילוב. מקפלים בעדינות בערך 1/3 של החלבונים ביצה כדי להבהיר את התערובת ולאחר מכן להוסיף את הביצים הנותרים לקפל עד רק בשילוב שווה. בעדינות להפיץ את התערובת בקרום מראש אפוי ואופים עד רק להגדיר במרכז, על 20 דקות.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ואז לקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה ומאוחסנת, מכוסה, במקרר, עד 3 ימים.
בקערה בינונית, לשלב את השמנת והסוכר הכבדים לטאטא עד פסגות רכות טופס.
חותכים את העוגה לפרוסות ולמעלה כל אחד עם מנה של קצפת.