פאי לימון שייקר
פאי לימון שייקר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 סועדים . 114 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם ביצים, לימונים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטו-אובו ודואגת למזון לפי פודמאפ . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: בלונדיס לימון עם ציפוי לימון , לחמניית עוגת לימון עם מילוי גבינת לימון , ולחם לימון אוכמניות עם ציפוי לימון .
הוראות
פורסים את הלימונים ומערבבים בקערה גדולה עם 2 כוסות סוכר.
יש להניח לעמוד לפחות 4 שעות, רצוי למשך הלילה.
מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית פאי לא אפויה בקוטר 23 ס"מ ומכסים בקלתית עליונה.
מרחו את החלק העליון בחלב ופיזרו סוכר מגורען מעל.
אופים ב-230 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות, לאחר מכן מנמיכים את האש ל-190 מעלות צלזיוס ואופים 20 עד 25 דקות נוספות, או עד שסכין הננעצת בפאי יוצאת נקייה.